ΑΡΧΙΚΗ > ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

διαχειριση ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος

Η εμφάνιση της διαδικτυακής σας προβολής αντιπροσωπεύει την επιχειρησή σας. Το πρωτοσέλιδο της ιστοσελίδας σας, είναι η βιτρίνα του καταστήματός σας. Αυτό σημαίνει ότι όπως φροντίζει κάποιος ένα φυσικό κατάστημα, με τον ίδιο τρόπο πρέπει να φροντίζει και το διαδικτυακό.

" Η αυξανόμενη πολυπλοκότητα του ιστού και οι βελτιώσεις στην τεχνολογία ανάπτυξης ιστοσελίδων σημαίνουν ότι μια αποτελεσματική ιστοσελίδα στην σημερινή αγορά απαιτεί σημαντική επένδυση. Δεν είναι αρκετό να προσλάβετε έναν σχεδιαστή, να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και στη συνέχεια να το ξεχάσετε. Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για τη διαχείριση της ιστοσελίδας. Μερικοί webmasters ξοδεύουν μια ή δύο φορές την εβδομάδα τη διαχείριση ενός ιστότοπου, άλλοι εργάζονται σε αυτό με πλήρη απασχόληση. Μερικοί είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την τεχνική λειτουργικότητα του ιστοτόπου και τις ενημερώσεις κώδικα ή περιεχομένου, ενώ άλλοι επιβλέπουν κάθε πτυχή των online καμπανιών μάρκετινγκ μιας επιχείρησης."

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: scribizzy

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων είναι απασχολημένοι με τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους. δεν έχουν χρόνο να αναλάβουν άλλη θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης ή ακόμη και εργασία με μερική απασχόληση. Και ως εμπειρογνώμονας, ένας διαχειριστής ιστότοπου μπορεί να ολοκληρώσει αυτά τα καθήκοντα σε ένα κλάσμα του χρόνου που θα χρειαστεί ένας μη ειδικός. Για τους περισσότερους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, η πρόσληψη ενός επαγγελματία διαχειριστή ιστότοπου είναι η καλύτερη πορεία δράσης.

Εδώ είναι μερικά κοινά καθήκοντα και ευθύνες ενός διαχειριστή ιστότοπου:

ΠΑΚΕΤΑ ΤΙΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Χρέωση €10 ανά ώρα, χωρίς ΦΠΑ. Άν το κατάστημά σας έχει μεγαλύτερες ανάγκες, τότε επιλέξτε ένα απο τα παρακάτω πακέτα διαχείρισης:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2310 252801 | info@webdesignzone.eu
  • ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ 25 ΩΡΩΝ / ΜΗΝΑ
  • € 250
  • ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ 40 ΩΡΩΝ / ΜΗΝΑ
  • € 360
  • ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ 60 ΩΡΩΝ / ΜΗΝΑ
  • € 480

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες κειμενογράφους για μετάφραση

Συνεργασία με επαγγελματίες φωτογράφους και 3D φωτογράφιση